fbpx

Bontás és falsérülés mentes szerelés

A takarásos, bontás nélküli
tokbeépítésre 5 ÉV A GARANCIA!!

Itt nincs kőműves munka, mivel bontás sincs, csak a végén egy rövid porszívózás. Természetesen ebben az esetben minden egyedileg van legyártva és beépítve az adott helyszínre lepontosítva. Technikailag: a régi tok bent marad.
A nyíló szárnyakat levesszük, az új ablakot méretre gyártva a meglévő üres tokba beépítjük. A fa tok látható részeit kívülről körbe fehér vagy barna lindab lemez elemekkel lefedjük és összeépítjük az új ablakkal. Belülről ugyan ez történik, csak műanyag sarokelemeket használunk. Kívül párkányt kap, belül könyöklőt, amik szintén egybe vannak építve a takarással, az ablakkal milliméter pontosan. (Ez a képeken jól látható.)
A régi faredőnyt teljesen kicseréljük. A redőnytokot kőzetgyapottal kitöltjük a szigetelés miatt. A redőny tengelyét felújítjuk. Új kivezetést készítünk a tokon és egy zsinórgyűjtő automatát teszünk fel. A régi redőnyajtót egy élfóliázott fehér bútorlapra cseréljük, amit szigetelve teszünk vissza a helyére.
Kérem gondolja végig, hogy megér-e annyi különbözetet az egész munka, hogy ne kelljen a kőműves miatt idegeskedni, mennyi többletköltséggel jár, mikor jön, mikor végez, mekkora kosz marad utána.....stb...

Előtte
Utána

Kérjen ajánlatot még ma

Töltse ki 1 perc alatt!
Telefon: 06 30 428 1252
Gyors és ingyenes helyszíni felmérés
Akár 10 év garancia
Ajánlatküldés 24 órán belül

Kérjen
ingyenes árajánlatot!

Az üzenet küldését követően 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot
Kapcsolat
Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk, és garantáljuk, hogy az Önök igényeinek megfelelően fogjuk kiválasztani a legmegfelelőbb nyílászárót az ár, minőség és beszerelés terén egyaránt.
Üvegkocka Kft.© Copyright 2023 - Minden jog fenntartva.
phone-handset